مدرسه آموزش از راه دور فرهنگ شهرکرد

آموزش از راه دور=آموزش آسان، با کیفیت، همیشه، همه جا و برای همه

مدرسه آموزش از راه دور فرهنگ شهرکرد

آموزش از راه دور=آموزش آسان، با کیفیت، همیشه، همه جا و برای همه

1- سازمان جهانی بهداشت (W.H.O)  سلامتی را .........................

الف) نبودن بیماری بیان نموده است                       ب) تامین رفاه کامل جسمانی، روانی و اجتماعی بیان کرده است.          

ج) نبودن نقص عضو بیان کرده است                         د) همه موارد ذکر شده

 

2- از عواملی که موجب اختلال در بینایی می شوند عبارتند از :

الف) ضربه وبیماری و پرتوهای مضر                             ب) نور و عمق و فاصله

ج) دور بینی و نزدیک بینی                                         د) مطالعه و کمی روشنایی و تغذیه

 

3 - مناسبترین روش برای پاک کردن فا صله میان دندانها کدام است ؟

الف) استفاده از مسواک                                          ب) استفاده از خمیردندان زیاد                

ج) نوشیدن آب بعد از خوردن شیرینیجات                     د) استفاده از نخ دندان

 

4- کدامیک از عوامل زیر در ایجاد بیماری قلب وعروق موثر نیست؟

الف)ابتلا به بیماری قندوچربی خون                            ب) عدم مصرف دخانیات

ج) گلو درد چرکی                                           د) بیماری فشارخون

 

5- میکروارگانیسمهای که دربدن ایجاد بیماری میکند. . . . . . . . . . .نامیده میشود.

الف) آلاینده های فیزیکی     ب) آلاینده های شیمیایی             ج) آلاینده های میکربی                    د) پاتوژن

 

6- در مراحل جمع آوری و حمل و دفع زباله اصل بر چه چیز است ؟

الف) زباله سوزانده شود                                  ب) زباله به کود تبدیل شود          

ج) زباله دفن شود                                د) زباله در کوهتاهترین مدت و با کمترین تماس با محیط و هوا منتقل شود

 

7- رایج ترین روش گندزدایی آبهای آشامیدنی چیست؟

الف) کلر و مشتقات آن                   ب) گاز اکسیژن                ج) شن وماسه                                 د) پرتو فروسرخ         

 

8- برای حفظ بهداشت فردی در برابر آلودگی صوتی از چه روشی باید استفاده کرد؟

الف) گوش پاک کن  ب) نصب عایق صوتی به دیوار            ج) گوشیهای حفاظتی      د) جلوگیری از نفوذ آب در آن

 

9- تامین آب و نمک کافی از روشهای پیشگیری عوارض ناشی از کدام موارد زیر است؟

الف) سرما                        ب) غش                               ج) مسمومیت                         د) گرما

 

10- تباین از عوامل موثر بر کدام یک از حواس ماست ؟

الف) شنوایی                             ب) دید و بینایی                           ج)لامسه                          د) بویایی

 

11- کدامیک از موارد زیر از پرتوهای یونساز نمی باشد؟

الف) پرتو ایکس                    ب) پرتو ذره ای         ج) پرتو فرابنفش                د) پرتو گاما

 

12- صدمات ناشی از پرتوگیری فرابنفش وفروسرخ چیست؟

الف) عصبی                     ب) خونی                       ج) سرطانها                         د) پوستی وچشمی 

       

 

 

 

13- اجتناب از بستن در گاراژ از موارد ایمنی کدام یک از گازهای زیر است؟

الف) کربن منو اکسید CO                                 ب) کربن دی اکسید CO2             

ج) هیدروژن سولفیدH2S                                  د) گاز طبیعی مصرفی درمصارف خانگی

 

14- اثرات نامطلوب مواد نفتی و مشتقات آنها در انسان چیست؟

الف) اثرات خورنده و سوزاننده                                       ب) بهم زدن تعادل بدن         

ج) اثر روی بافتهای چربی و نفوذ به شبکه مویرگی                د) خطر آتش سوزی و انفجار

 

15 - حلالها به خاطر داشتن کدام ویژگی مهم می توانند برروی سیستم عصبی انسانها وحتی سایرجانداران تاثیر گذار باشند؟

الف) خاصیت تبخیر سریع        ب) قدرت حل کنندگی چربی          ج) فرار بودن                     د) قابلیت اشتعال

 

16 - هیدرو کربنهای خطی کلردار مشکوک به .............بوده و الکلها منجر به ....................... می شوند.

الف) سرطانزایی – کوری    ب) کوری – گیجی              ج) سمی – بیهوشی         د) سرطانزایی – بیهوشی

 

17- اگر شخصی اشتباهاً حلال نوشیده باشد، کدامیک از اقدامات زیر را نباید انجام داد؟

الف) خوراندن آب به مقدار زیاد                                    ب) وادار به استفراغ کردن

ج) خوراندن نوشیدنی به مقدار زیاد                             د) رساندن هرچه سریعتر نزد پزشک

 

18- بهترین روش برای کنترل سطح بخارات حلالها که یکی از دلایل عمده حادثه خیز بودن آنها در محیطهای شغلی می باشد کدام است؟

الف) کاهش دما                                              ب) نامگذاری دقیق ظروف حاوی حلال      

 ج) دانش و بینش نسبت به خطر                      د) حذف حلال از فرایند صنعت

 

19- کدام جمله در مورد حفاظت بهداشتی از پوست در برخورد با حلالها صحیح نمی باشد؟

الف) قبل از پوشیدن دستکش ایمنی پوست را با کرمهای محافظت کننده باید چرب نمود

ب) از ایجاد خراش برروی پوست باید جلوگیری کرد

ج) ازحلالها به عنوان مواد پاک کننده و تمیز کننده پوست میتوان استفاده کرد

 د) بعد از هر شیفت کاری باید پوست را با آب و صابون شست

 

20- در فرایندی که حذف حلال اشتعال زا امکانپذیر نیست بایدحلالی استفاده شود که دارای ..............درجه اشتعال باشد.

الف) پائین                        ب) بالاترین                        ج) متوسط                        د) ضعیفترین

 

21- کدامیک از موارد زیر مربوط به عوارض کار با لعابها می باشد؟

الف) اثرات شدید بیهوش کننده                                   ب) اثر روی سیستم خونساز بدن

ج) اثر روی دستگاه ایمنی بدن                                    د) اثرات ریوی و مسمومیت با سرب

 

22- کدامیک در مورد پاک کننده ها صحیح می باشد؟

الف )خطرات و سمیت پاکنندهای غیر صابونی کمتر از صابونی می باشد       

ب) انفجار ناشی از دیگهای بخاراز مخاطرات پاک کننده است

ج) درپاک کنندهای صابونی بجای چربی طبیعی از مشتقات نفتی استفاده میشود      

د) صابون در آب سخت به دلیل املاح کلسیم و منیزیم کف میکند

 

23 - کدامیک از موارد زیر می تواند عمده ترین حُسن پاک کنندههای صابونی نسبت به پاک کننده های غیر صابونی باشد؟

الف) جزو قدیمی ترین پاک کننده هاست

ب) پاک کننده های صابونی در آب سخت کف نمی کنند

ج) خطرات و سمیت پاک کننده های صابونی به مراتب کمتر است صابون

د) در پاک کننده های غیر صابونی از مشتقات نفت استفاده شده است

 

 

 

 

24- ماده یا موادی که در مقادیر کم در موجودات زنده ایجاد اختلالات حیاتی ، فیزیکی و روانی می نماید .................. نامیده میشود .

الف) حلال                            ب) لعاب                             ج) اسید                                  د) سم

 

25 - مواجهه مکرر با افت کشهای فسفردار منجر به چه عارضه ای می شود ؟

الف) توقف فعالیت آنزیم کولین استراز           ب) خستگی                          ج) تشنگی              د) تعریق

 

26 - گرد و غبار آرد از روی خطری که می تواند ایجاد نماید جزو کدام دسته از گرد و غبارهای زیر می تواند باشد؟

الف) فاگ                          ب) دمه                            ج) گردو غبارهای قابل انفجار                   د) دود

 

27 - سیاه زخم از مخاطرات بهداشتی ناشی از گرد و غبار ........................ می باشد.

الف) سیمان                      ب) پشم                           ج) پنبه                                                د) لعاب

 

28 - کدام دسته از عوامل بیولوژیکی زیر نسبت به بقیه نقش بیشتری در بیماریزایی و بیماریهای عفونی انسان دارد؟

الف) ویروسها و باکتریها                ب) انگلها و قارچها        ج) ویروسها و انگلها                     د) باکتریها و انگلها

 

29- خستگی بعلت تجمع کدام ماده در ماهیچه ها ایجاد می شود؟

الف) گلوکز                      ب) گالاگتوز                   ج) استیک اسید                 د) لاکتیک اسید 

 

30- از عوامل موثر درایجاد خستگی نمی باشد؟

الف) کار عضلانی شدید                                            ب) استفاده نکردن از دارو             

ج) شرایط جوی بد محیط کار                                     د) فشار های روانی زیاد

 

31- مفهوم این  علم ، بدست آوردن و اندازه گیری ابعاد و اندازه بدن انسانها است .

 الف) ارگونومی                ب) ترمومتر                 ج) بیولوژیکی                             د) آنترپومتری

32 - کدام یک از موارد زیر جزو روشهای پیشگیری از بروز خستگیهای اضافی و زودرس نمی باشد.

الف) استفاده از دارو                                                ب) تنظیم ساعت کار                  

ج) استفاده از ماشین به جای انسان در کارهای سنگین                   د) بهبود شرایط محیط کار

 

33- توزیع وزن در روی ستون فقرات از بالا به پایین .............. میشود و در پنچمین مهره کمری به .............  میرسد؟

الف) زیادتر- حداقل                                                ب) زیادتر – حداکثر              

ج) کمتر – حداقل                                                             د) کمتر –  حداکثر

 

34 - ابعاد مجاز برای سطح نشیمنگاه صندلی چقدر است ؟

الف) 35 سانتی متر           ب) 20 سانتی متر             ج) 40 سانتی متر               د) 50 سانتی متر

 

35 - برای جابجایی اشیایی که بالای .................... وزن دارند از وسایل حمل مانند ارابه یا جرثقیل باید استفاده کرد.

الف) 30 کیلو گرم               ب) 10 کیلو گرم                            ج) 20 کیلو گرم                            د) 35 کیلو گرم

 

36- استفاده کدامیک از موارد زیر در آشپزخانه ممنوع است؟

الف) ظروف بدون ترک خوردگی و فاقد لب پریدگی                         ب) ظروف از جنس زنگ نزن

ج) ظروف چوبی و ظروف با آلیاژ سربی                                        د) لیوانها و استکانهای استیل زنگ نزن

 

37 - کارگرانی که با مواد سمی عفونت زا سرو کار دارند باید قبل از ورود به غذا خوری چه نکات ایمنی را رعایت کند؟

الف) دست و صورت خود را با آب و صابون بشوید           ب) استحمام نموده و لباس کار خود را عوض کند

ج) استحمام کند کافی است                                              د) لباس خود را عوض کند کافی است

 

38- از شرایط  انبار مواد غذایی نمی باشد؟

 الف) انبار نمودن ظروف خالی و اسقاطی                           ب) داشتن توری زنگ نزن برای در  و پنجره       

  ج) کنترل درجه حرارت                                              د) قفسه بندی مناسب

 

39 - مواد غذایی فاسد نشدنی در کارگاهایی که با این مواد سرو کار دارند باید در ظروف درب دار و به ارتفاع ................. از کف انبار روی پالتها نگهداری شوند.

الف) 20 تا 30 سانتی متر    ب) 5 تا 15 سانتی متر              ج) 15 تا 20 سانتی متر       د) 30 تا 50 سانتی متر

 

40 - در چه نوع کارگاههایی نیاز به تعداد کافی ماشین لباسشویی برای شوستشوی البسه کارگران ضروری است؟

الف) در کارگاههایی که با گرد و غبار سر  و کار دارند

ب) در کارگاههایی که با مواد غذایی سر و کار دارند

ج) در کارگاههایی که با مواد رنگی سرو کار دارند

د) اگر از مواد آزبست ،مواد عفونت زا و سموم استفاده می شود

 

41- رویداد برنامه ریزی نشده ای که از پیشرفت کار جلوگیری می کند؟

 الف) ترک خوردگی سطوح             ب) حادثه                    ج) صدمات جانی               د) تاخیر در تولید

 

42-  کدامیک از موارد زیر میتواند باعث ایجاد اعمال و شرایط نا ایمن شود؟

الف) اجباری بودن قوانین ایمنی                                  ب) نگرش غلط مدیریت به مسائل ایمنی                           

 ج) نظم وترتیب در کارها                                        د) شرایط فیزیکی و جسمی مناسب کارگر

 

43 - عبور جریان برق بیش از ظرفیت هادی و دستگاهها باعث بروز چه خطر الکتریکی می شود؟

الف) اتصال کوتاه               ب)جرقه                                  ج) اضافه بار                             د) برق گرفتگی

 

44 - در فیبریلاسیون بطنی که از عوارض برق گرفتگی است ، ضربان بطن قلب به چند ضربه در دقیقه میرسد ؟

الف) 300 تا 500                ب) 100 تا 200                             ج) 500 تا 600                             د) 50 تا 100

 

45 - کدامیک از موارد زیر مربوط به خطرات برق گرفتگی نمی باشد؟

الف) سوختگی از برق                                              ب) فیبریلاسیون بطنی                          

ج) شوک الکتریکی                                          د) تب  

 

46 - کدام یک از موارد زیر جزو موارد مربوط به پیشگیری و کاهش پیامدهای ناشی از برق گرفتگی نمی باشد ؟

الف) برق گرفتگی ربطی به ظرفیت هادی ندارد                                ب) استفده از ابزار سالم

ج) استفاده از دستگاههای ایمنی مانند اینترلاکها                             د) استفاده از دستکش و زیر پایی عایق

 

47 - کدام یک از موارد زیر جزو موارد ایمنی کار با اجاق گازها نیست ؟

الف- برای خاموش کردن اول شیر فلکه اصلی گاز و سپس کلید خود اجاق را بست

ب- برای روشن کردن اول کلید  اجاق و سپس  شیر فلکه اصلی را باز کرده بعد کبریت را روشن کنیم

ج- بسته بودن شیر اصلی گاز و شیر خود اجاق گاز در مواردی که بدان نیاز نداریم از نشت آن جلوگیری می کند

د- شیر فلکه اصلی را با ز کرده و سپس کبریت را روشن نمود بعد کلید اجاق گاز را باز کنید

 

48 - کدامیک از موارد زیر مربوط به کنترل خطرات مربوط به وسایل تیز و برنده نمی باشد؟

الف- استفاده از حفاظها                                               ب- استفاده از روشهای کار صحیح و مناسب

ج- نیازی به حفاظ اینتر لاک نیست                                 د- استفاده از دستگاههای ایمنی

 

49- اضلاع حرم حریق چیست؟

الف)   گرما، مواد سوختنی، فعل و انفعال زنجیره ای                 ب) فعل و انفعال زنجیره ای ، گرما

ج) گرما، هوا ، فعل و انفعال زنجیره ای                                     د) گرما ، مواد سوختنی ، هوا

 

50- برای اطفای حریق از کدام روش میتوان استفاده کرد؟

 الف) سرد کردن                        ب) رساندن اکسیژن           ج) کمک به فعل وانفعال شیمیایی             د) همه موارد

 

                

 

 

پاسخنــامه بهداشت و ایمنی کار(دوم کاردانش )

   نام :                                  نام خانوادگی :                  شماره داوطلب:                                     تاریـخ :

 

ردیف

الف

ب

ج

د


ردیف

الف

ب

ج

د

1

 

 

*

 

26

 

 

*

 

2

*

 

 

 

27

 

*

 

 

3

 

 

 

*

28

*

 

 

 

4

 

*

 

 

29

 

 

 

*

5

 

 

 

*

30

 

*

 

 

6

 

 

 

*

31

 

 

 

*

7

*

 

 

 

32

*

 

 

 

8

 

 

*

 

33

 

*

 

 

9

 

 

 

*

34

*

 

 

 

10

 

*

 

 

35

 

 

*

 

11

 

 

*

 

36

 

 

*

 

12

 

 

 

*

37

 

*

 

 

13

*

 

 

 

38

*

 

 

 

14

 

 

*

 

39

 

 

*

 

15

 

*

 

 

40

 

 

 

*

16

*

 

 

 

41

 

*

 

 

17

 

*

 

 

42

 

*

 

 

18

*

 

 

 

43

 

 

*

 

19

 

 

*

 

44

*

 

 

 

20

 

*

 

 

45

 

 

 

*

21

 

 

 

*

46

*

 

 

 

22

 

*

 

 

47

 

*

 

 

23

 

 

*

 

48

 

 

*

 

24

 

 

 

*

49

 

 

 

*

25

*

 

 

 

50

*

 

 

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۳/۰۶
آموزش از راه دور فرهنگ آموزش از راه دور فرهنگ

نظرات  (۲)

خیلی ممنون از سوالات مفید و خوب
در صورتی که نمونه سوال بیشتری موجود دارین لطفا برای من ارسال کنین
ممنون میشم
09359892451
rasouleahmadi@gmail.com

واقعا لطف کردی رحمت بر خانوادت

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی